Βιογραφικό Σερπετίνη

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ραφήνας το 1998.
Το 1999 εισήχθη στη σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα της Μαιευτικής, από όπου και αποφοίτησε το 2003.
Από τον Οκτώβριο του 2003 άρχισε να εργάζεται ως μαία σε μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης, από όπου παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2004, για να αφοσιωθεί στους τοκετούς. Έκτοτε, εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μαία, αρχικά συνεργαζόμενη αποκλειστικά με έναν γυναικολόγο και κατόπιν και με άλλους. Την κέρδισε ο φυσικός τοκετός (εντός κλινικής, όσο και ο τοκετός στο σπίτι), ο τοκετός στο νερό, ο τοκετός μετά από καισαρική και ο μητρικός θηλασμός. Έχοντας και η ίδια γεννήσει στο νερό, γνωρίζει από πρώτο χέρι τη θετική επίδραση ενός τοκετού χωρίς φάρμακα τόσο στην επίτοκο, όσο και στο νεογνό, καθώς και την επιρροή που ασκεί στη μετέπειτα ζωή τους. Εργάζεται με το πάθος που αρμόζει σε μια σωστή μαία και η φράση που τη χαρακτηρίζει είναι: «Κάθε φορά, μαζί με το μωρό γεννιέται και μια μητέρα».
Είναι η ιδιοκτήτρια του μοναδικού ελληνικού ιστότοπου για τον τοκετό στο νερό: www.toketosstonero.gr .
Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Women's Health VBAC Institute – www.farmakides.gr .
Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Αλθαίας (πολυχώρος για την ψυχή, το νου και το σώμα), όπου δίνει ομιλίες σε γυναίκες για θέματα όπως η κύηση, ο τοκετός, η γονεϊκότητα, η υπογονιμότητα και η ψυχολογία: www.althaia.gr .
Είναι μέλος του συλλόγου επιστημόνων μαιών μαιευτών Αθήνας, όπου έχει εκλεγεί και διατελεί χρέη ταμία.