Το ιατρείο μας

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του Women’s Health & Vbac. Το ιατρείο μας είναι ένας ζεστός, φιλόξενος και ευχάριστος χώρος, όπου οι γυναίκες απολαμβάνουν ολοκληρωμένη μαιευτική και γυναικολογική φροντίδα και ενημέρωση σχετικά με την υγείας τους. Από τις ανησυχίες της εφηβείας, στην αναπαραγωγική ηλικία, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό μέχρι την εμμηνόπαυση και την μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο, ο γιατρός και οι μαίες του ιατρείου συνεργάζονται για να παρέχουν στη γυναίκα υψηλής ποιότητας ολιστική φροντίδα.

Η παροχή των υπηρεσιών στοχεύει στην κάλυψη των εξατομικευμένων ιατρικών αναγκών που μπορεί να σχετίζονται με την πρόληψη νοσημάτων, την παρακολούθηση υγιούς εγκυμοσύνης καθώς επίσης και κύησης υψηλού κινδύνου, το γυναικολογικό ή μαιευτικό υπερηχογράφημα, ή την αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων. Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και πρόληψης με σύγχρονα τεχνικά μέσα. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε γενικές πληροφορίες για την υγεία της γυναίκας και για την εγκυμοσύνη, καθώς επίσης και πληροφορίες τόσο για τους συνεργάτες όσο και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. 

 

ΤΟΚΕΤΟΣ VBAC

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το 2013, ο ΟΗΕ έκανε έκκληση στην Ελλάδα να μειώσει το ποσοστό των καισαρικών τομών . Περίπου 7 στις 10 Ελληνίδες φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους δια της καισαρικής τομής, ένα ποσοστό που έφερε τη χώρα μας στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Περισσότερα